Si barbatii au nevoie de ingrijire

Celule stem umane pentru reconstruire ten

Și bărbații au nevoie de îngrijire. Celule stem umane pentru reconstruire ten

Îi numim sexul tare mai degrabă decât sexul frumos, dar cu toate acestea ei nu au nevoie de makeup pentru înfrumusețare și cei mai mulți dintre ei au pielea tot ca de bebeluș. Cu toate acestea și frumusețea lor este efemeră. Ca și femeia, bărbatul  se expune la numeroși factori externi care îi afectează tenul, și pielea în general, așa că și el are nevoie de îngrijire.

Nu e nicio rușine ca un bărbat să se îngrijească, ba dimpotrivă, este important și arată respect în primul rând față de el, față de cei din jurul lui și bineînțeles față de jumătatea sa. Tenul este primul lucru pe care îl vedem când privim fața unui om. Ne place să vedem armonie, ten curat, lipsa ridurilor și a altor imperfecțiuni, așa că o îngrijire corespunzătoare este mai mult decât necesară.

Pe lângă curațarea periodică a punctelor negre și altor comedoane, după un piling ușor, aplicarea unei măști faciale poate scuti bărbații de o vizită la cabinetul de cosmetică.

E nevoie de doar 20 de minute pe zi, timp de 6 zile și măștile tratament încep terapia celulară asupra tenului. Poate că este incomod să mergeți într-un salon de înfrumusețare plin de femei, așa că măștile noastre aduc frumusețea la voi acasă, printr-un ritual simplu și rapid. Iată care sunt cei 6 pași:

  • PASUL 1. Calmare
  • PASUL 2. Hidratare
  • PASUL 3. Hrănire
  • PASUL 4. Îngrijirea porilor
  • PASUL 5. Lifting
  • PASUL 6. Luminozitate

Și, pentru că barbații sunt persoane mai tehnice, e important de menționat că în plic rămâne suficient lichid pentru a fi aplicat pe altă părți ale corpului, deci extra îngrijire.

Un alt aspect important pentru bărbați este siguranța, acestora neplăcându-le experimentele. Un produs ca al nostru, cu o gamă atât de serioasă de ingrediente, care are la bază o expertiză direct din laboratoarele Sud Coreene, nu poate decât să atragă și mai mult.

Așa că, cum să nu vreți să încercați un produs atât de interesant cu celule stem umane și cu un conținut bogat în extract de ghimbir, aloe vera, alge, lăptișor de matcă, extract de melc, aur coloidal, extract de scoarță de dud portulaca oleracea, extract de orez, centella asiatică, acid citric, ginseng roșu și alte ingrediente naturale ale tenului?

Aveți și alte întrebări? Specialiștii noștri sunt gata să vă răspundă, urmăriți-ne pe rețelele de socializare sub usernamenul @stemplusromania. Pe curând!