Cumpara

Stem Plus

Stem Plus
Tratament in 6 pasi

Tratament in 6 pasi prin terapie celulara intr-un pachet cu 6 masti.

588,00 lei

Tratamentul realizat prin terapie celulară, unic în lume, datorită conținutului de celule stem UMANE, este drumul rapid spre o frumusețe fără bisturiu în doar 6 zile. Conținutul bogat în extract de ghimbir, aloe vera, alge, lăptișor de matcă, extract de melc, aur coloidal, extract de scoarță de dud, portulaca oleracea, extract de orez, centella asiatica, acid citric, ginseng roșu, împreună cu celulele stem umane, construiește masca ideală pentru un tratament rapid (doar 20 de minute) de regenerare a tenului.

Pachetul conține 6 măști pentru 6 zile (folosire consecutivă):

  • Ziua 1: Calmare
  • Ziua 2: Hidratare
  • Ziua 3: Hranire
  • Ziua 4: Ingrijirea porilor
  • Ziua 5: Lifting
  • Ziua 6: Luminozitate
Stem Plus Stem Plus Stem Plus Stem Plus

Povestea produsului

Miracolul regenerii tenului începe cu STEMPLUS. Născut din pasiunea pentru perfecțiunea tenului, având la bază știința laboratoarelor coreene, tratamentul este dedicat tuturor tipurilor de ten, mergând în tandem cu alte game de produse, fiind ușor de folosit atât în saloanele specializate, cât și acasă.

Terapia cu celule stem umane, completată prin prisma altor ingrediente precum ghimbir, aloe vera, alge, lăptișor de matcă, extract de melc, aur coloidal, extract de scoarță de dud, reconstruiește tenul pas cu pas, oferindu-i elasticitatea și luminozitatea de care are nevoie, mai ales după vârsta de 30 de ani.

Mod de utilizare

După curățarea tenului, se aplică timp de 6 zile, câte o mască tratament pe față. Măștile se aplică zilnic, în ordinea celor 6 pași. Fiecare mască acționează timp de 20 de minute, dar poate fi lăsată pentru acționare și până la două ore, cand materialul s-a uscat complet. Surplusul de soluție aflat în fiecare plic poate fi folosit pentru coate, mâini și gât, aplicare prin masare ușoară.

Stem Plus

tehnologie patentata

Produsul nostru este patentat in Coreea de Sud.

Tehnologie de top

Elli Cell furnizează cele mai bune produse cosmetice realizate cu mediu condiționat de celule stem umane, care se potrivesc perfect cu ADN-ul tenului tău.

Prin colaborarea tehnică cu Institutul de Cercetare în Domeniul Celulelor Stem, specializat în produse pentru piața internă, care deține prima tehnologie de substanțe naturale pe bază de celule stem versatilă brevetată din lume, Elli Cel Co., Ltf. produce măști faciale care au la baza suportul condiționat de celule stem.