8 motive

de ce sa folosesti TRATAMENTUL STEM PLUS

8 motive de ce sa folosesti TRATAMENTUL STEM PLUS

Poate ca am pus un titlu care suna a cliseu, mai ales ca, pana sa ajungi aici, pe pagina de blog, ai trecut deja peste numeroase motive pentru care ar trebui sa comanzi tratamentul celular STEM PLUS, dar chiar avem 8 motive de ce sa folosesti terapia cu celulele stem umane.

Suntem cu bucurie in industria infrumusetarii, ca o supriza oferita prin puterea inovatiei si avem poate formula cea mai de succes, oferind rezultate vizibile inca din prima serie de tratament.

Este evident ca daca se doresc rezultate de lunga durata si extrem de vizibile, tratamentul trebuie repetat la o perioada de minimum 1-2 luni, dar suntem mandri ca si dupa o singura folosire, terapia celulara functioneaza.

Sosit din laboratoarele Coreei de Sud, direct in Romania, STEM PLUS este realizat cu mediu conditionat de celule stem umane, care se potrivesc perfect cu ADN-ul tenului tau.

 

La toate acestea noi am adaugat inca 8 motive importante:

  1. Primul atribut al produsului nostru este mediul conditionat de celule stem, derivat din cordonul ombilical uman. Este foarte important, pentru ca in industrie daca mai gasiti produse cu celule stem, acelea sunt VEGETALE, NU UMANE ca in cazul nostru.
  2. Mediul conditionat de celule stem, utilizat in produsul nostru, este inregistrat in dictionarul international de ingrediente cosmetice.  
  3. Produsul este verificat pentru a asigura ca toate cele 15 elemente trec prin filtru de eligibilitate in urma testelor toxicologice si se dovedeste siguranta in primul test de iritatie a pielii.
  4. Pachetul de produse NU CONTINE BENZOFENONA, coloranti artificiali, talc, ulei miner- cunoscute ca fiind foarte periculoase pentru piele.
  5. Foaia utilizata in produsul nostru are o aderenta superioara fata de tesatura generala, pentru ca utilizam foaie de celuloza naturala, facuta din pudra de cocos.
  6. Chiar daca recomandarea generala este de a se folosi 20 de minute/zi, timpul de utilizare poate fi crescut si la peste 30 de minute sau 2 ore, pentru ca nu exista iritatie sau efect iritant de lunga durata.
  7. Surplusul de solutie aflat in fiecare plic poate fi folosit pentru coate, maini si gat, aplicare prin masare usoara.
  8. Specialistii coreeni spuneau ca acest tratament complex care contorizeaza aproximativ 2 ore (cei 6 pasi) poate fi solutia pentru un efect wow, inaintea unui eveniment important, de exemplu.

Si putem continua lista la nesfarsit, pentru ca ceea ce are de oferit un produs atat de complex este cu siguranta subiect de mult mai multe articole.

Suntem curiosi. Ai incercat?